KF visits Tam Ky for the mural painting project.

(QNO) - The project on mural painting that is expected to be done in Tam Thanh commune in May 2018 was debated at the working session between the delegation from the Korea Foundation (KF), the artists from the Art Association (under the Tam Ky Arts and Letters Association) and art teachers from the schools in Tam Ky city on April 6th.

A corner of Tam Thanh mural village

To develop tourism in Trung Thanh fishing village, over 70 murals were painted here in 2016 in a collaboration between KF and the Tam Ky city People’s Committee.

Korean First Lady and good students at Tam Thanh mural village in November 2017

As planned, the project on mural painting will go on in Trung Thanh and Thuong Thanh hamlets in May 2018 under the KF’s support. The project also includes some sculptures put in some different places in these hamlets. There will be 20 art teachers, 10 Tam Ky artists and some Korean painters working in the project.

Tác giả: Trần Anh Tuấn
Nguồn: http://baoquangnam.vn